Projecten
the-addams-family-tickets

Roel was tijdens de theatertour in Nederland (2018/2019) de vaste gitarist van het orkest van The Addams Family.

Meer info: https://www.theaddamsfamily.nl/de-musical/

 

RAST

Theater RAST vertelt verhalen. Verhalen die verteld moeten worden omdat ze gaan over wat ons nu raakt, over de tragiek van, en het optimisme over de diverse samenleving, hier en over de grens. RAST heeft de kracht een persoonlijk gezicht te geven aan conflicten en culturen die voor veel mensen ver van hun bed lijken. Roel heeft bij dit productiehuis gewerkt aan de voorstellingen Verhaal Halen, Bloedbroeders en Oogentroost.

Meer info: http://www.rast.nl

 

Kameroperahuis

Roel werkte de afgelopen jaren als vaste performer/musicus voor Kasko (voorheen Kameroperahuis). Deze producent van muziektheater is een vaste leverancier van voorstellingen op oa. Oerol, Operadagen Rotterdam en Amsterdam Fringe. Roel speelde oa. in de voorstellingen Een Kersentuin, Welstaat, Requiem voor de IJsselcentrale en De berg van de angst.

 

Meer info: http://www.kasko.nl

test

Samen met Emine Bostanci speelt Roel sinds kort eigen composities. De klank van dit Turkse instrument uit de vioolfamilie is haast betoverend.

 

Meer info:https://eminebos.com

https://www.youtube.com/watch?v=DzjgRwQJlXs

LynnRoel-4392zw-373x559

Muzikaal popduo met de geweldige zangeres/actrice Lynn Jansen.

 

Meer info: http://www.girlguitar.nl

CollageEnsemble

Het eerste gitaar ensemble dat Canto Ostinato uitvoert op gitaar. Met Martin van Hees, Elliot Simpson en Rosa van Ginneke.

 

De Brug Musicaltheater bestaat uit een groep jonge professionals op het gebied van musicaltheater. Muzikale leiding: Alan Evans. Regie: Steven Moonen

Meer info: http://www.debrugmusicaltheater.nl

Duo Vlam

Flamenco gitaarduo met Tijn van der Sanden.

 

Meer info: https://www.flamencoencuentros.com