Orkesten

Roel speelt veelvuldig in orkesten van muziektheatervoorstellingen. Zo was hij de vaste gitarist van het orkest van ‘Come From Away’ en van het orkest van ‘The Addams Family’.

Theater Rast

Theater RAST vertelt verhalen. Verhalen die verteld moeten worden omdat ze gaan over wat ons nu raakt, over de tragiek van, en het optimisme over de diverse samenleving, hier en over de grens. RAST heeft de kracht een persoonlijk gezicht te geven aan conflicten en culturen die voor veel mensen ver van hun bed lijken. Roel heeft bij dit productiehuis gewerkt aan de voorstellingen Verhaal Halen, Bloedbroeders en Oogentroost.

Meer info: https://www.rast.nl

Kasko (voorheen Kameroperahuis)

Roel werkte de afgelopen jaren als vaste performer/musicus voor Kasko (voorheen Kameroperahuis). Deze producent van muziektheater is een vaste leverancier van voorstellingen op oa. Oerol, Operadagen Rotterdam en Amsterdam Fringe. Roel speelde oa. in de voorstellingen Een Kersentuin, Welstaat, Requiem voor de IJsselcentrale en De berg van de angst.

Meer info: https://www.kasko.nl

Kemenche & Guitar

Samen met Emine Bostanci speelt Roel eigen composities. De klank van dit Turkse instrument uit de vioolfamilie is haast betoverend.

Meer info:https://eminebos.com

https://www.youtube.com/watch?v=DzjgRwQJlXs

 

RooXLive

Roel is solo en met als begeleider van oa. Amanda Simons en Lotte Haen te boeken via dit boekingsburo.

 

Meer info:https://www.rooxlive.com

 

Canto Collectief

Het eerste gitaar ensemble dat Canto Ostinato uitvoert op gitaar. Met Martin van Hees, Elliot Simpson en Rosa van Ginneke.

De Brug Musicaltheater

De Brug Musicaltheater bestaat uit een groep jonge musicaltheater makers. Muzikale leiding: Alan Evans. Regie: Steven Moonen

Meer info: https://www.debrugmusicaltheater.nl

 

Duo Vlam

Flamenco gitaarduo met Tijn van der Sanden.

Meer info: https://www.flamencoencuentros.com